Secondary Adv

Vetrata per hotele me rrëshkitje i izoluar, me doreze me ngritje SUPREME S700 Alumil, ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistemi me Ngritje & Rrëshkitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës ""transparente"" përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme