Secondary Adv

Vetrate me 3 xhama tripleks me rrëshkitje e inkasuar SUPREME S650 PHOS Alumil, ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009Pershkrimi

Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme