Secondary Adv

Chiller ajer uje ANZ , Aermek Albania

Aermek Albania

Pershkrimi

Chiller ajer uje ANZ 

Gazi Ftohës: R407C 

Fuqia Ftohëse: nga 5,7 në 70 KW 

Fuqia ngrohëse: nga 7,4 në 75 KW 

 

Ftohësa me fuqi të vogël me ventilatorë aksial kompresor scroll dhe shkembyes me fletë.

Të disponueshëm dhe versionet me depozitë akumuli dhe pompë qarkullimi.

 

 

Karakteristika :

Ftohësat dhe pompat e nxehtësisë kondesuese me ajër të serisë AN janë projektuar për të kënaqur kërkesat për ftohje dhe ngrohje të ndërtesave(zyra, apartamente,dyqane) me sipërfaqe të vogla.

Pajisja është projektuar për të prodhuar dhe ujë të ftohtë dhe ujë të ngohtë. Ndërimi nga vera në dimër kryhet me anën e ciklit të gazit.

Të disponueshëm janë 12 versione, njësitë karakterizohen nga një funksionim shumë I qetë dhe një rendiment I lartë dhe besueshmëri, kjo në sajë të shkëmbyesit termik me sipërfaqje të madhe dhe të kompresorit scroll me zhurmë të vogel.

Janë të disponueshëm disa madhësi për tu përshtatur me një variacion të madh zgjidhjesh për impiante: Të ulëta ose me pompë hidraulike dhe me depozite akumuli uji të integruar. Rezistencat elektrike të kompresorëve janë të serisë për modelet vetëm ftohje dhe pompe nxehtësie me gaz R407C.

 

 

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme