Secondary Adv

Dere alumini me rreshqitje SUPREME S77, ALFA-E

ALFA-E

Pershkrimi

Përshkrim

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të avancuara, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Avantazhet

Kursim të lartë energjie falë eficencës së lartë të energjisë(Të certifikuara për Shtëpitë Pasive)

Nivel të lartë sigurie

Izolim akustik të jashtëzakonshëm

Lehtësi përdorimi dhe fuksionalitet të lartë

Dizenjim Modern

Lehtësisht të aksesueshme në baze të specifikimeve për njerëz me aftësi të kufizuara dhe fëmijë

Variatet i gjerë tipologjishe dhe zgjidhjesh

Kualitet i vecantë me performancë të certifikuar

Rritje e ngarkesave statike dhe funksionalitet në rast kushtesh të rënda klimaterike.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme