Secondary Adv

Xham me sistem gijotine ngritje dhe rreshkitje I izoluar SUPREME S700, ALFA-E

ALFA-E

Pershkrimi

Përshkrim

Sistemi me Ngritje & Rrëshkitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës ""transparente"" përmes sipërfaqeve të gjera xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera për më shumë dritë, performancë e jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.

Avantazhet

Lehtësia maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë, i kombinuar opsionalisht me lëvizje automatike

Dritë natyrale e shtuar në sajë të sipërfaqeve të gjera të xhamave

Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë

Niveli i lartë i sigurisë

Izolim i jashtëzakonshëm i zërit

Lehtësi aksesi

Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve

Cilësi të jashtëzakonshme me performancë të certifikuar

Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme