Secondary Adv

Kapese profilesh, Start Company shpk

Start Company shpk

Pershkrimi

KAPESE PROFILESH

Wacker Neuson DF16

Funksioni*: Lidh nyjet e profileve. 

Karakteristikat*:

Koncepti i pajisjes mekanike: E pavarur nga bateria dhe koha e rimbushjes

Karikatori me 77 lidhje ndryshohet lehtësisht

 

Specifikimet teknike*:

Gjat x Gjer x Lart me doreze te zgjatur: 883 x 164 x 118 mm

Pesha: 2.2 kg

Kapese per nje mbushje te kasetes: 77 cope

Materiali kapeseve: Tel prej bakri

Diametri i kapeseve: 1.1 mm

Shpejtesia e kapjeve: 1000 kapje/h

Koha e nevojshme per nje kapje: 0.8 sec

Sasia e kapeseve per porosi: kutia= 7700 cope.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme