Secondary Adv

Prerese asfalti betoni Wacker Neuson BFS 940, Start Company shpk

Start Company shpk

Pershkrimi

PRERESE ASFALTI/BETONI Wacker Neuson BFS 940

 

Vibrime të ulëta të krahut të dorës.

Performanca e shkëlqyer e prerjes: Deri në 20% më shpejt se pajisjet e krahasueshme.

Kërkon mirëmbajtje shumë të vogël për shkak të kushinetave të lubrifikuar gjatë jetës.

Stabilitet i lartë drejtues përmes kornizës së forcës së lartë të tërheqjes dhe rrotave të mbajtjes.

Thellesia e prerjes e ndryshueshme duke rregulluar nivelin e rrotave

 

SPECIFIKIMET:

Dimensionet: 840 x 575 x 1010 mm

Pesha: 86 kg

Diametri max i diskut: 400mm

Thellesia prerjes: 145 mm

Shpejtesia nominale e diskut: 2200 rpm

Kapaciteti i depozites se ujit: 32 l

Motori: Honda me benzine

Vellimi i motorit: 270 cm3

Fuqia: 6.3 kW

rpm: 3600 rpm

Konsumi: 3 l/h

Kapaciteti serbatorit: 5.3 l

Dergoni kerkese kompanise:





Produkte te ngjashme