Secondary Adv

Raft Europalet per magazina, Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)

Tati Konstruksion (Fabrike e perpunimit te llamarines)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Rafte Europalet

Category: Rafte Metalike

Raftet Europalet jane rafte per magazina te medha ne industri qe punohet me mulet.

 

Kapaciteti:

Keto rafte kane nje kapacitet mbajtes deri ne 9 t

 

Te dhena teknike rreth profileve qe perdoren:

Profile llamarine te kollonizuara te zinkuara ose te lyer dhe pjekur ne furre deri ne 200°C.

 

Permasat e kembeve te rafteve:

 

M80 - M85 - M90 - M120

 

Permasat e rafteve:

 

lartesi nga 2 m deri ne 6 m

gjeresi nga 1 m deri ne 3.3 m

thellesi nga 0.8 m deri ne 1.2 m

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme