Secondary Adv

Makineri e integruar per bluarje metalike NTX Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK

Pershkrimi

Përmbledhje Turn & Mill

Makinat e rrotullimit të CTX TC, NT dhe NTX paraqesin klasën premium të qendrave kthyese universale. Deri në 6-anë kthese dhe deri në 5-akset CNC milling mund të arrihet në një mjedis me këto makina kthyer. Disqet dinamike lineare, boshti i qëndrueshëm B dhe revolverët e shpejtë si mbajtës të mjeteve ose një gozhdë e kthyeshme (NTX) janë karakteristika të tjera të cilat kontribuojnë në veçantinë e këtyre mjeteve fleksibël me performancë të lartë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme