Secondary Adv

Makineri per perpunim te sheshte WASINO G Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK

Pershkrimi

Vështrim i përgjithshëm i kthimit të prodhimit horizontal

Seri CTX 4A, NZX dhe NZX-S formojnë gjeneratën më të re të makinave të prodhimit të DMG MORI. Çdo seri vendos standarde të reja në lidhje me cilësinë, sigurinë dhe qëndrueshmërinë ekonomike në kohën e prodhimit të pjesëve të rrotës shumë të sakta mesatarisht në numër të madh.

 

Nga fabrikimi i prerjeve metalike të sasive ose serive më të mëdha, deri në fabrikimin masiv, DMG MORI ofron një gamë të gjerë qendrash kthimi automatike. Makinat automatike kthese SPRINT përqendrohen veçanërisht në përpunimin fleksibël të punimeve që kanë gjeometrinë e thjeshtë dhe komplekse. Qendrat e kthimit automatik SPRINT me SWISSTYPEkit janë të përshtatshme për kthimin me një bush udhëzues ose pa, ndërsa qendrat automatike kthyese CNC të kontrolluara me shumë mandrinë synojnë prodhimin e pjesëve komplekse të precision.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme