Secondary Adv

Makineri universale per kthim metali CLX Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK

Pershkrimi

Përmbledhje e përgjithshme e teknologjisë kthyese

Gama e makinerive të kthimit universale të kontrolluara CNC MORI CNC shtrihet nga qendrat e kthimit të revolverëve ekonomikë në makina universale fleksibël me vegla të drejtpërdrejta të shtytura, kundër-spindle dhe tailstock. Kombinuar me sistemet e kontrollit të trendeve, këto makina formojnë shtyllën standarde të kompanive të panumërta të prerjes së metaleve në të gjithë botën.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme