Secondary Adv

Makineri vertikale perpunim metali DMC V Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK

Pershkrimi

Përmbledhje e teknologjisë së mullirit vertikal

Seritë e ndryshme të qendrave të përpunimit vertikal të DMORI MORI u ofrojnë klientëve një teknologji bluarjeje të klasës më të lartë. Sisteme të reja ftohëse për saktësi maksimale, sisteme shumë të efektshme me bosht për një gamë të gjerë të pjesëve të punës, sistemet veglash nga e vogla në të mëdha me këmbyes të shpejtë të mjeteve dhe sistemit të kontrollit të lartë të SIEMENS, HEIDENHAIN, MITSUBISHI dhe FANUC formojnë vetëm disa nga karakteristikat dalluese që kanë sjellë makinat vertikale të mullirit nga DMG MORI në krye të të gjithë botës.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme