Secondary Adv

Mufte, bashkuese kablli, HTM

HTM

Pershkrimi

Emertimi:Mufje, bashkuese kablli 

Pershkrimi:Perdoret per bashkimin e kabllove ne rastet e zgjatimit te tyre te metejshem, defekteve etj.

Te dhena teknike:Produkt me dimensione dhe perberje te ndryshme ne vartesi te ambjentit ku do te perdoret, llojit te kabllit si dhe kerkesave te vecanta.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme