Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Mekanizem motor per hapje automatike te dritareve Slimachain 230V AC | GEZE Albania Kosovo
Secondary Adv

Mekanizem motor per hapje automatike te dritareve Slimachain 230V AC, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Pershkrimi

Mekanizmi motor per hapje automatike te dritareve Slimchain tani mund te perdoret me tension ushqimi 230V AC.

Slimchain 230V AC mund te perdoret per hapje automatike te dritareve ne te gjithe pozicionet e hapjeve.

Montimi mund te jete ne kase ose kanate, i jashtem (i dukshem) dhe inkaso.

Hapja e mundur ne disa gjeresi si: 200, 300, 500 dhe 800mm.

Varianti 230V AC eshte shume i thjeshte ne montim dhe redukton kostot e instalimit, per shkak se nuk nevojitet burim ushqimi shtese. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme