Secondary Adv

Xham per dritare nga ALFA FAB, Alfa Fab

Alfa Fab

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Profilet e Xhamit nga ALFA FAB

Përmirësojnë ndjeshëm efikasitetin e energjisë në shtëpinë tuaj dhe rezistent ndaj elementeve atmosferik.

Xhami i trefisht me koeficientët e transmetimit termik të Ug = 0,7 në Ug = 0.4 duke siguruar nje transmetim të lartë të percjelljes se dritës.

Xhami dekorativ , janë të dizajnuara për të reduktuar transparencën, duke mos zvogëluar rrjedhën e dritës (p.sh. banjo, tualet). Ato gjithashtu mund të përdoren si element dekorativ

Xhama me elemente sigurie - pamvavarësisht nga objekti ndërtimit keto materiale xhami ofrojnë klasa të ndryshme të sigurisë kundër vjedhjeve. Falë një ndërtimi të veçantë në të njëjtën kohë të zvogëlojë rrezikun e dëmtimit nga qelqi i thyer në rast të thyerjes

Xhama per mbrojtje nda diellit - mund të ndahet në tri grupe: absorbues, reflektues dhe selektiv. Absorbimi dhe reflektimi janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme kështu që ju mund të përputhen me karakterin e ndërtesës. Ato janë të ngjyrosura në ngjyrë kafe, kafe, jeshile ose gri. Gama e xhamit reflektues quhet "pasqyrë veneciane".

Xhami selektiv - një zgjidhje ku publiku është shumë më i freskët edhe në ditët me te nxehta. Një shtresë e veçantë selektive zvogëlon në masë të madhe ngrohjen e hapësirës duke ruajtur transmetimin maksimal të dritës, gjë që ndikon në zvogëlimin e kostove që lidhen me ajrin.

Xhami i papërshkueshëm nga zëri - sigurojnë mbrojtje kundër zhurmës që vjen nga trafiku, hekurudha, aviacioni, industria, etj Sigurimi i qetesise në një vend për të qëndruar në një ndikim shumë të rëndësishëm në cilësinë e jetës dhe punës së njerëzve.

Paketa e xhamit Bio-clean, e cila redukton frekuencën e pastrimit të dritareve, sepse eleminon papastërtite . Kjo lejon për avullim më të shpejtë të avullit të ujit në xhami nga jashtë ndërtesës. Ka gjurmë të pikave të ngurtësuara të shiut në sipërfaqen e xhamit.

“Alfa Fab, tashme me te miret e tregut shqiptar edhe ne profilet e xhamit ne fasada biznesi dhe kerkesa familjare”

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme