Secondary Adv

Parket ne formatin XXL fortesi AC, KL33 dhe strukture 3D, Vizion Impex Parket

Vizion Impex Parket

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Parket ne formatin XXL fortesi AC, KL33 dhe strukture 3D

*Parkete druri, shumellojshmeri dekoresh me parametra te larta cilesore ⤵️

*Parkete druri Inxhinerike me perberje MULTISTRAD 12/14/16/22 mm -》 trashesi

*Stili Plank/Herringbone/Chevron

*Parkete druri Masiv --》 21 mm trashesi

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme