Secondary Adv

Parket AC5, Vizion Impex Parket

Vizion Impex Parket

Pershkrimi

Parket AC5 Tirane

-Laminate me Fortesi Maksimale **KL33/AC5**
-Super rezistent ndaj gervishtjeve dhe te pershtatshme per cdo ambient shtepiak dhe komercial
-8/10/12mm **Format XL/XXL/standart**
-Strukture **3D**
-Prodhime elitare gjermane **ClassenGmbh**
-Garanci afatgjate **30 vjet** ofruar nga kompania prodhuese
-Permban **Issowaxx** element perforcues kundrejt ujit
-Sistem montimi i avancuar **Megaloc**

Per cdo projekt (blerje me pakice apo shumice ) ne cdo qytet te Shqiperise apo rajonit ofrojme
**Oferte promocionale** sipas sasise perkatese.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme