Secondary Adv

Parket me dru masiv per ambjente banimi, Vizion Impex Parket

Vizion Impex Parket

Pershkrimi

Parket me dru masiv per ambjente banimi

Produkte cilesore Gjermane. Parketet e drurit inxhinierik 

I ofrojme 12/14/16/21mm --» trashesi

°Gjeresi deri ne 280 mm dhe gjatesi deri ne 2800 mm

Cilesi maksimale, perberje multistrad, Parketet e drurit Masiv I ofrojme 20mm --» trashesi

Per shkak te kushteve klimaterike ne Shqiperi , duke patur parasysh gjithashtu edhe proceset e pershtatjes se parketit te drurit ( bymim apo tkurrje) , rekomandojme  parkete druri me perberje cilesore  Multistrad. 

•Rezistente ndaj lageshtires , te pershtatshme per cdo ambient shtepiak , perfshi kuzhina gatimi. Investimi juaj do te jete I duhuri dhe afatgjate 

Per parketet e drurit ofrojme shumellojshmeri dekoresh me parametra te larta cilesore ??

*Parkete druri Inxhinerike me perberje MULTISTRAD

12/14/16/22 mm -» trashesi

*Stili Plank/Herringbone/Chevron

*Parkete druri Masiv --» 21 mm trashesi

Duke perzgjedhur midis kategorive dhe dekoreve te larmishme dhe me trend per momentin, investimi juaj do te jete afatgjate dhe me performance te njejte vit pas viti

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme