Secondary Adv

Linje industriale per filtrimin dhe trajtimin e ujit, VATEK-AL

VATEK-AL

Pershkrimi

Sistemi më i ri teknologjik i cili bëhet i përhapur në sektorët e shisheve dhe trajtimit të ujit. Ky sistem nuk ka ndonjë efekt në kiminë e ujit.Këto sisteme përdoren gjithashtu në Sistemet e Reverse Osmozis dhe Sistemet Recyling të Ujërave të Mbeturinave.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme