Secondary Adv

Paisje per trajtimin e ujit mjekesore, VATEK-AL

VATEK-AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistemi mjekësor i trajtimit të ujit
Projektet e trajtimit të ujit janë bërë për sistemet mjekësore të trajtimit të ujit që përfshijnë hemodializë, aplikime mjekësore private, sisteme neutralizimi dhe dezinfektimi.

 

Trajtimi i Ujit Për Trajtimin e Hemodializës
Dizajnimi i sistemit, montimi dhe ndërtimi me çelës, furnizimi i materialeve të nevojshme për sistemet ekzistuese dhe shërbimet teknike janë kryer nga ne për të marrë ujë të kualifikuar për sistemin e trajtimit të hemodializës.

 

Sisteme të pastra të ujit të pastër për aplikime mjekësore
Biokimi, Biologjia Molekulare, Imunologjia, Ushqimi dhe shumë laboratorë kanë nevojë për sisteme deionizimi, të pastër dhe ultra të pastër të prodhimit të ujit. Prodhimi, instalimi dhe ofrimi i shërbimeve teknike si dhe shërbime të tjera të nevojshme jepen sipas kërkesave të konsumatorëve.

 

Neutralizimi dhe Sistemet e Dezinfektimit
Ujërat e ndotura ndodhin sidomos nga pajisjet që bëjnë analiza të gjakut në laborator, duhet të neutralizohen dhe dezinfektohen. Këto sisteme janë efikase për meutralizimin dhe dezinfektimin e këtij lloji të ujit.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme