Secondary Adv

Sistem per dejonizimin e ujit, VATEK-AL

VATEK-AL

Pershkrimi

Dejonizimi dhe sistemet e shtratit të përzier përdoren për të marrë kërkesat e ujit të deionizuar në objektet industriale dhe aplikimet private. Procesi i deionizimit është projektuar për të hequr jonet e anionit dhe kationeve nga uji.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme