Secondary Adv

Sistem per trajtimin e ujit te pishines, VATEK-AL

VATEK-AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ndërtimi i pishinave dhe pishinave rekreative si dhe projektimi dhe zbatimi i projekteve të tyre elektrike dhe mekanike.
Në kuadër të sistemeve të trajtimit të ujit të pishinës, ne i shërbejmë dizajnit të plotë të pishinave, pompave dhe sistemit të trajtimit. Për më tepër, shërbimet tona përfshijnë furnizimin e kimikateve të pishinave dhe pajisjeve të pishinave.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme