Secondary Adv

Sistem per trajtimin-filtrimi e ujrave lumore, VATEK-AL

VATEK-AL

Pershkrimi

Sistemet e trajtimit të ujit të lumenjve
Sistemi i trajtimit të ujërave të lumenjve është projektuar dhe prodhuar nga Vatek Environmental Technologies. Ky sistem është bërë burime të tilla të ujit të përdorimit të ujit. Sistemet e trajtimit të ujit të lumenjve.
 Trajtimi i ujit në lumë Sistemi i Pastrimit  Trajtimi Modular
Llojet e kontejnerëve celularë të sistemeve të trajtimit të ujërave lumore janë të preferuara në zonat rurale për instalimin e tyre dhe karakteristikat në rritje.

Sistemet e Trajtimit të Ujërave të Lumit preferohen në këto zona;
Fshatrat dhe zonat rurale
Vendbanimet e përkohshme aktuale
ushtarake
zonat industriale
fushat e ndërtimit
Avantazhet e sistemeve të trajtimit të lumenjve
Instalim i thjeshtë
Është gjithashtu ekonomike
modular
Përdorues miqësor
Kapaciteti më i përdorur
50 m3 / h,
100 m3 / h,
200 m3 / h,
250 m3 / h,
400 m3 / h
500 m3 / h

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme