Secondary Adv

Sistemi i trajtimit të ujit industrial, VATEK-AL

VATEK-AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Llojet e ndryshme të ujit të tilla si uji i pastër, sistemet e deionizimit të ujit dhe të butë të ujit janë projektuar për degë të ndryshme të Industrisë. Ne shërbejmë profesionalisht me harxhuese, pjesë rezervë, shërbime teknike dhe aplikime të gatshme për nevojat tuaja.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme