Secondary Adv

Ngarkues me rrota ose zinxhir PI MAKINA, VATEK-AL

VATEK-AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Makineria Mini Pi Makina është një pionier në sektorin e tij në Turqi. Nën kushtet e tanishme, dhe në varësi të volumit të punimeve dhe kushteve të sheshit të ndërtimit, mini ngarkuesit janë të preferuara në vend të ngarkuesve më të mëdhenj. Miniaturë kanë modele të stërmbushura dhe kamionë dhe vijnë në plan të parë me kosto të ulët, nivel të lartë të aftësive manovruese në zona të ngushta dhe në kabinën e sigurt në operacione të vogla të ngarkimit dhe gërmimit dhe në vendet e ndërtimit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme