Secondary Adv

Kolektor per dysheme me ngrohje Giacomini, HTT shpk

HTT shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

•    NGROHJE FTOHJE NË DYSHEME

o    Komfort maksimal krahasuar me sistemet e tjera
o    Eleminimi i paisjeve fryrëse si rrjedhoje shmangien e filtrave dhe të pluhurit
o    Hapësira më të shfrytëzueshme të ambjenteve për shkak të mungesës së paisjeve fryrëse
o    Reduktim i konsumit të energjisë krahasuar me ambjentet e tjera
o    Reduktim i zhurmave gjatë funksionimit
o    Njëtrajtshmëria e ngrohjes ose ftohjes në të gjithë ambjentin

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme