Secondary Adv

Bateri per kushte atmosferike ekstreme GAZ Enersys, Enersys Albania

Enersys Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Seria GAZ e baterive Nikel-Kadmium(Ni-Cd) janë dizajnuar posaqërisht që të ofrojnë jetëgjatësi shumë të madhe në kushte të rënda dhe temperatura ekstreme. Kur këto avantazhe kombinohen me nevojë minimale për mirëmbajtje e bëjnë baterinë GAZ Nikel-Kadmium zgjedhjen ideale për hekurudha, energji të ripërtritëshme, lokacione pa rrjet energjie elektrike, telekomunikim dhe aplikime ku nevojitet cikël i lartë i mbushje-zbrazjeve të baterisë.Dizajni i robust nënkupton rezistencë të shkëlqyeshme ndaj ngarkesës mekanike dhe elektrike, rrezik i ulët degradimi të termialeve dhe kohë shërbimi të garantuar prej 20 vitevee më shumë. Ky kombinim dhe përdorimi i shpeshtë e bënë gamën e bateriave GAZ Ni-Cd zgjedhjen e duhur për aplikime industriale ku nevojitet besueshmëri e lartë dhe siguri maksimale. Gama e baterive GAZ Ni-Cd përfshinë modelet: KL; KM; KH; KGL; KGM and SOL G.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme