Secondary Adv

Bateri per mjete luftarake Hawker Armasafe Plus, Enersys Albania

Enersys Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Seria Hawker® ArmaSafe Plus e EnerSys® përdor teknologjinë TPPL (Pllakë e hollë me plumb të pastër) me valvul rregullatore, për të plotësuar nevojat e ndryshme dhe kërkuese të ruajtjes së energjisë në botën moderne. Sot, më shumë se 2 milionë bateri janë instaluar në një gamë të gjerë mjetesh luftarake dhe taktike anembanë botës. Teknologjia TPPL (Pllakë e hollë me plumb të pastër) e EnerSys® përmban më shumë energji në të njëjtën hapësirë me atë të baterisë konvencionale dhe redukton gërryerjen dhe humbjen e ujit nëpërmjet pastërtisë së materialeve të përdorura në konstruksion, duke siguruar afat ruajtjeje dhe jetëgjatësi më të madhe, si dhe rezistencë më të madhe ndaj shkarkimeve të thella abuzive.Dizajni i brendshëm baterisë Hawker Armasafe me valvul rregullatore (VRLA) minimizon krijimin e gazit dhe eliminon nevojën e rimbushjes periodike me ujë. Elektroliti absorbohet plotësisht në veçuesit me veshje qelqi që ndodhen midis pllakave pozitive dhe negative, që nënkupton se nuk ka acid të lirë brenda kutisë së baterisë; kjo rrit fleksibilitetin për pozicionin e montimit.Gjithashtu, ne ofrojë sisteme për montimin e baterive që janë vendimtare për këdo që mbështetet në energjinë e baterisë për automjetin ushtarak. Zgjidhjet tona përfshijnë Sistemin e Monitorimit të Baterisë Datacell II dhe Sistemin e Menaxhimit të Baterisë VBMS.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme