Secondary Adv

Bateri per panel diellor Enersys Powersafe TS, Enersys Albania

Enersys Albania

Pershkrimi

Gama e pilave teke PowerSafe® TS ofron performancë të lartë, zgjidhje për jetëgjatësi të madhe për aplikime në energjinë e rinovueshme.  Pilat PowerSafe® TS bazohen në teknologjinë e provuar me ajrim dhe janë projektuar për aplikime në fushën e energjive të rinovueshme që kërkojnë cikël maksimal jete me nivelin më të lartë të besueshmërisë. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për përdorim në instalimet e energjisë diellore, duke siguruar vazhdimësi të furnizimit me energji gjatë kohës së natës ose periudhave me pak diell. Nevoja e pakët për mirëmbajtje arrihet përmes përdorimit të elektrolitit shtesë, që do të thotë se pilat kanë nevojë të mbushen vetëm një herë në vit. Një gjë e tillë ndihmon në uljen e kostos së mirëmbajtjes dhe bën që ato të jenë zgjidhja ideale për shumë objekte të largëta ose të papajisura me operatorë.  Në bateri përdoren gjerësisht katodat tubolare, në veçanti për aplikimet me kërkesa të larta. Në gamën PowerSafe TS, ato janë optimizuar për të pasur një cikël më të gjatë jete dhe kapacitet më të lartë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme