Secondary Adv

Bateri per transpaleta Hawker Evolution Enersys, Enersys Albania

Enersys Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Bateritë “Hawker Evolution” janë bateri me valvul rregulluese për rikombinim gazi me xhel elektrolit, duke pranuar zbrazje të thellë deri 80 % DOD/C5. Kjo game e baterive është e përshtatshme për përdorim në pirunera, kamionë të paletave, makina elektrike dhe sisteme të automatizuara transporti për punë me intenzitet të ultë dhe mesatar.Benefitet maksimale të bateriave Hawker arrihen duke përdorur baterinë në kombinim me mbushësit Hawker me frekuencë të lartë : Lifetech, Lifeplus ose Life IQ, që lejonë kohë të shkurtë mbushjeje prej 8 orëve nëse bateria është zbrazur deri 60 % ose 12 orë mbushje nëse bateria është zbrazur deri për 80%.Konstrukti robust i baterive traksionare është i bazuar në pllakat pozitive tubulare (lloji PzS). Aliazhi (plumb kalcium me kallaj në pllakat pozitive), masa aktive dhe ndarësi janë përshtatur për punë performuese të baterisë.Dukë marrë parasyshë emitimet minimale të gazit këto bateri janë ideale për përdorim në industrinë e ushqimit. Gama e baterive “Hawker Evolution” është në dispozicion në dimensionet DIN and BS, në përputhje me standardet DIN/EN 60254-2 dhe IEC 254-2. Modifikimi ATEX i baterive Hawker Evolution është i përshtatshëm në mjedise potencialisht eksploduese.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme