Secondary Adv

Peshore per kamion, autobote, me platforme me grope per sheshe, IS & KAM

IS & KAM

Pershkrimi

Te Punuara nga Materiali Hekur Çelik 100% Konstruksion dhe Llamarine Metali Dizajnuar me 4 Dhënës Ngarkese (Një Platformë e Vetme),Dhe me Platforma te Ndara ne Kuadrate- Seksione deri ne Gjatësi sipas Nevojës se Blerësit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme