Secondary Adv

Peshore per markete ATA-M nga Nga 3, 6,15,30,50 Kg, IS & KAM

IS & KAM

Pershkrimi

Peshore ne Agro Industri Model:TM-A 2015 LCD ekran i gjelbër (negative), 4 shifra në kuadrat te ekranit Tare, 5 shifror në kuadrat te ekranit të peshës, 6 shifra në kuadrat te ekranit të çmimeve për njësi, 7 shifra në kuadrat te kuadratit të përgjithshëm të çmimeve • Të paktën 5,990 rekord PLU në lloj baze. • Madhësia e Labell: 40mmX58mm, 30mmX40mm, shtypje shpejtësia: 75mm / s, max. print width: 54mm • Komunikimi me RS232, Ethernet dhe ndërfaqe USB-Host • Gjithsej 105 çelësat, të vendosur dhe të transferojë 126 shkurtore plu. • Support letër termike dhe letër afishe termike. Auto picking për letër gjemb termike. • Mënyra Mbështetje marrjes shtypura dhe të shtypura etiketë shume mënyra • Support si e vetme dhe mundsi te veprojnë ne shtypjen dhe të grumbullojë dhe të veprojë ne tersi shtypje • Zbritje Mbështetje çmimi për njësi dhe zbritje përgjithshëm të çmimeve. Operacioni me për qind, rënie, apo numër të caktuar • Raporti funksion printimi: mbështetur raport ditor, raportin mujor, dhe raport tremujor. • Të gjitha parametër shkallë, format printim dhe informacionet PLU mund të redaktohen në shkallën • Të gjitha parametër shkallë, format printim dhe informacionet PLU mund të redaktohen në PC. Dhe informacioni redaktimi mund të shkarkohet nga Ethernet ose transferimin e ruajtur nga U-Disk.• Furnizimi me energji elektrike: AC 110V ~ 220V, 47 ~ 63Hz • Madhësia Pan: 392x253mm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme