Secondary Adv

Peshore per peshime te mallrave tregtare, agro Industri INOKS SS, IS & KAM

IS & KAM

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Dizajn për sektorët e ndryshëm • Mundësi për konektimin e ekranit, printerit dhe daljen ne kompjuter • Mundësi peshimi deri në tërheqjen maksimale • Mundësi e peshimi të njëpasnjëshëm • Dizajnim i posaçëm për nevojat e klientit • 1.000.000 njësime të brendshme

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme