Secondary Adv

Peshore per peshimin e Automjeteve,Kamioneve, IS & KAM

IS & KAM

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Mundësi Prodhimi të Platformave te Peshoreve me dimensione të Ndryshme Duke ju Përshtatur Ambientit URE Peshimi • Të përballueshme për Kushte te Renda Peshimi ne Industri, Miniera. • Dizajnë për Sektorë të Ndryshme: Agro Industri, Tragetin e Derivateve te Naftës. • Mundësi e Konektimit Nga Indikatori i Peshimit ne PC me Program Souftver te Peshimit dhe Instalim te Printerit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme