Secondary Adv

Peshore per peshimin e kafsheve te gjalla, IS & KAM

IS & KAM

Pershkrimi

Në peshore janë të Përfshira Mbrojtëset anësore Bordure • Indikatori i Peshores TEM-TEB • Peshore te Punuara nga Konstruksion Metal me Llamarine dhe Saldime. • Dim: 100X200 Cm me Rrethoje Bordure L=120 Cm, Dy Dyer • Dim: 120X220 Cm me Rrethoje Bordure L=120 Cm, Dy Dyer • Dim: 125X240 Cm me Rrethoje Bordure L=120 Cm, Dy Dyer

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme