Secondary Adv

Vinc peshore me ekran te integruar, IS & KAM

IS & KAM

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Me konstruksion Metali Kangjella dhe Kurti plastike dhe kuti Metali • Me mundësi ideale shikime lëxueshmërie të lehtë me ekran LED ose LCD • Mundësi e Rrotullimit të varëses për 360° • Dizajnim i posaçëm për nevojat e klientit Mundësit: • Bateri rezervë • Mundësi Leximi i Vlerës se Peshës nga Distanca nga 100 mt, me Afër – Zyrës apo Operatorit. • Indikatori dhe Lexuesi ne Zyre ose Operatori dhe me Shtypes Printer per Tiketa te Peshimit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme