Secondary Adv

Sperkates pemesh per kopshte te vogla Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009Pershkrimi

Kohë të gjatë pune duke iu falënderuar tankeve të kapacitetit të lartë dhe konsumit të ulët të karburantit. Forcë e lartë mekanike edhe gjatë operimit të zgjatur në kushte të vështira, në sajë të pompës së bronzit me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit dhe qëndrueshmërisë ekstreme.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme