Secondary Adv

Preres furce profesional me benzine Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Për të përmbushur nevojat e profesionistëve të kujdesit të gjelbër të mësuar për të trajtuar oraret më të vështira të mirëmbajtjes, në aspektin e të dyjave intensiteti dhe kohëzgjatja: pastrimi i zonave të gjera, si në tokë të sheshtë ashtu edhe në vende të vështira për t'u aksesuar, mirëmbajtja e aseteve të gjelbra në zonat rurale dhe, në përgjithësi, pastrimin e tokës bujqësore. Motori i ri Euro 2 është projektuar për të ofruar prodhim maksimal të energjisë nën ndonjë kushtet dhe garantojnë performancën e palëkundur me kalimin e kohës, sidomos gjatë periudhave të përdorimit të vazhdueshëm dhe të rëndë. Makinat inkorporojë zgjidhjet më të fundit inxhinierike për të garantuar standarde të larta, në aspektin e të dy rehati - si sistemi fillestar EasyOn, Çelësi i kontrollit AlwaysOn, mbërthimi profesional dhe kreu i linjës Load & Go - dhe i mirëmbajtjes minimale dhe të thjeshtuar, si letër element i filtrit të ajrit me pajisjen anti-backflow të karburantit dhe grilën e mbrojtjes së motorit.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme