Secondary Adv

Fshese korenti dore me vakum Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Ideal për të pastruar kopshtin e gjetheve dhe mbeturinave të tjera të vogla ose prerjeve të barit, ventilatori dore është projektuar për të kryer punën shpejt dhe në mënyrë efikase. Modeli BV 300 kombinon performancë të lartë me operimin e heshtur, kështu që mund të përdoret në zonat e banuara të banuara. Ky model gjithashtu ka nivele vibrimi shumë të ulëta, në sajë të trajtimit të gomës dhe sistemit të antivibrimit VibCut profesional, për të siguruar komoditetin maksimal të operatorit në çdo kohë. Me paketën e dedikuar të konvertimit, e cila është në dispozicion për porosi, pajisja mund të konvertohet në një fshesë me korrent të volitshme me një qese mbledhëse prej 36 litrash për të krijuar një mjet praktik për heqjen e gjetheve, prerjeve të barit ose mbeturinave të lehta.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme