Secondary Adv

Traktor kopshti profesional Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Traktorë të fortë dhe të besueshëm, profesionistë të të gjitha llojeve të terrenit janë të përshtatshme për menaxhimin e sipërfaqeve me përmasa të mëdha deri në 9,000 m². këto makineritë janë të dizajnuara për pastrimin dhe pastrimin e zonave të mbipopulluara me bimësi të trashë dhe në terren të pabarabartë dhe të pjerrët ku marrja nuk është e nevojshme. Këto traktorë kopsht janë të pajisura me pajisje të ndryshme për të lehtësuar punën e operatorit, të tilla si hidrostatik transmisioni i kontrolluar nga nje pedale e vetme per drejtimin dhe shpejtesine e udhetimit, diferencialin e vetbllokimit dhe elektromagnetike te prerjes tufë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme