Secondary Adv

Hidroizolues me perberje çimentoje osmotike, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Hidroizolues me perberje çimentoje osmotike me nje komponent per hidroizolim me presion negativ dhe pozitiv. Krijon barriera horizontale dhe vertikale. Perdoret per hidroizolim te ambjenteve nëntokësore,

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme