Secondary Adv

Mbajtësi i listelave për kulmet dhe brinjët Universal, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Mbajtësi i listelave për kulmet dhe brinjët ka funksion të dyfishtë: Nëpërmjet pjesës së sipërme të rrotullueshme drejtohen në mënyrë optimale si listelat e kulmeve ashtu edhe listelat e brinjëve. Montimi është shumë i thjeshtë, edhe në nën?atitë e mbyllura në kulm. Edhe në rast izolimi termik nëpërmjet kulmit, mbajtësi universal i listelave për kulmet dhe brinjët vendoset mbi kontralistelë, sepse lakueshmëria e tij e bën atë të pavarur nga formimi i majës së binarit dhe lartësisë së kontralistelës dhe listelave të çatisë.

Materiali: fletë hekuri xingato

Përdorimi për: të gjitha modelet e tjegullave

Pesha: 0,11 kg / copë

Sasia e nevojshme në zonën e kulmit: 1 copë për çdo lidhje binar/kontraliselë

Sasia e nevojshme në zonën e brinjës: 1 copë për çdo 0,6 metër linear brinjë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme