Secondary Adv

Set për montimin e antenës DuroVent, BMI Albania

BMI Albania

Pershkrimi

E përshtatshme për vendosjen e antenave dhe satelitëve. Hapësira ku do të kalojë antena është variabël nga 22-110mm.

Materiali: PVC e fortë

Ngjyrat: e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët

Modeli: Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana

Gjerësia e mbulimit: 30,0 cm

Përmasat: 330 x 420 mm

Pesha: 1.25 kg/copë

Lartësia e antenës: 22,5 cm

Sasia e nevojshme: sipas kërkesës

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme