Secondary Adv

Shirit sfungjeri, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Shirit sfungjeri për tjegulla të vogla dhe të mëdha, për izolimin e pjesëve midis mbulimit të çatisë dhe elementëve lidhës, si oxhaku, qafa e ullukut etj. Ky shirit mbron nga depërtimi i borës dhe pluhurit.

Materiali: Shkumë poliuretani e imprenjuar, me qeliza të hapura, me vetëngjitje

Ngjyra: gri

Përdorimi: Në formë trekëndëshi 40 x 70 mm për tjegulla të formatit të madh, të profilizuar. Në formë kuadrati 30 x 30 mm për tjegulla të rrafshëta të formatit të vogël.

Gjatësia e elementit: 200 cm

Sasia e nejvoshme: 1 copë/2.0ml. bashkim në çati.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme