Secondary Adv

Tjegull me zgavër Durovent, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Një element i rëndësishëm në çati.

Tjegulla me zgavër mundëson montimin e pastër dhe pa thyerje në çati të sistemit të aspirimit, tubit të daljes së gazrave dhe setit të antenës/satelitëve. Nëpërmjet kësaj tjegulle ne kemi krijuar një mënyrë universale depërtimi në çati, me ndihmën e të cilit mbulohen disa fusha përdorimi; sistemi i ajrimit në banja, kuzhina dhe dhoma ndenjieje si dhe vendosja e antenave, satelitëve etj.

 

Materiali: PVC e fortë

Ngjyrat: e kuqe, kafe në të kuqe,kafe e errët, gri e errët

Modeli: Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana

Gjerësia e mbulimit: 30,0 cm

Madhësia: 330 x 420 mm

Sasia e nevojshme: 1 copë për çdo sistem ajrimi/antene apo tub dalje gazrash mbi çati.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme