Secondary Adv

Tjegull shpërndarëse e brinjëve, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Tjegullat shpërndarëse të brinjëve formojnë bashkimin me formë perfekte dhe të sigurt nga shiu midis brinjës dhe kulmit në çati me disa thyerje. Përdoren për tjegullat e të gjitha formateve: të mëdha e të vogla, në çati me pjerrësi midis 30º dhe 50º. Fiksimi bëhet me vidat përkatëse.

 

Materiali: rërë, çimento, ujë pigmente joorganike

Ngjyrat: e kuqe tulle, kafe në të kuqe, kafe e errët, gri e errët, gri brilant, antik, rustik, kafe e hapur

Përdorimi: për të gjitha modelet e tjegullave

Pesha: 4,50 kg / copë

1 vrimë për gozhdë: diametri 5 mm

Sasia e nevojshme: 1 copë për çdo lidhje të brinjës dhe kulmit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme