Secondary Adv

Tjegulla e bazamentit për montimin e elementëve për ngjitje në çati me element gjysmëharkor, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistemi funksional, i sigurt dhe shumë ekonomik për kalimin mbi çati (Klasa 1 – sipas WNORM EN 516). Nëpërmjet pjesëve të njëpasnjëshme të sistemit është e siguruar mbrojtja nga shiu e sipërfaqes së çatisë, pasi kështu nuk krijohet asnjë mundësi depërtimi nëpërmjet shtresës së sipërme. Tjegullat e bazamentit duhet të përforcohen me listela më të forta. Çdo tjegull bazamenti duhet të fiksohet me dy vida druri 4,5 x 45 mm dhe me një kapëse Euroklammer. Elementi gjysmëharkor lidh tjegullën e bazamentit me skarën e madhe apo të vogël dhe rregullon njëkohësisht përshtatjen me pjerrësinë e çatisë midis 15 dhe 52 Grad.

 

Tjegull bazamenti për montimin e elementëve për ngjitje në çati

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Ngjyrat: e kuqe tulle, kafe në të kuqe, gri e errët, antik Modelet

Përmasat: 330 x 420 mm

Pesha: 8,20 kg / copë

Gjatësia e mbulimit: 30,0 cm

2 vrima për vida me hermetizim plastik

Sasia e nevojshme: 2 copë për çdo skarë ngjitjeje në çati

 

Elementi gjysmëharkor

Materiali: alumin shumë cilësor i lyer nga të gjitha anët

Ngjyrat: e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët

Pesha: 0,30 kg / copë

Sasia e nevojshme: 1 copë për çdo tjegull bazamenti

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme