Secondary Adv

Vida, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Materiali: Xingato, me llak me ngjyrë, me unazë plastike izoluese të fiksuar, me kokë rrumbullake, 20mm

Përmasat: 3,1/3,7 x 120 mm

Përdorimi: për tjegulla të brinjës dhe tjegulla shpërndarëse

Sasia e nevojshme: 1 copë për tjegull

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme