Secondary Adv

Tjegull qeramike Rubin 13v, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Vepra jone e artit

Rubin 13 V është rezultati i risive më të fundit të dizenjatorëve tanë: Lidhja midis traditës, bukurisë dhe teknikës më moderne. Me shumë përkushtim për detajet, kryevepra jonë përmbush edhe kërkesat më të larta për estetikë. Për blerësit që dëshirojnë diçka të veçantë, Rubin 13 V është zgjedhja më e mirë, gjë që e dëshmon edhe çmimi Red Dot Award Design 2010.

 

Materiali: qeramikë

Sipërfaqja: mat, glazur, porcelan

Pesha: 3,2 kg/copë

Gjatësia e varjes: 330 – 360 mm

Gjerësia mbuluese:225 mm

Konsumi për m²: 12,3 – 13,5 copë

Pjerrësi çatie pa masa shtesë: 16º

Pjerrësi çatie me masa shtesë: 10º

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme