Secondary Adv

Tjegull betoni Tektura Protector, BMI Albania

BMI Albania

Pershkrimi

Formë inovative për çatinë

Tjegulla e betonit Tectura është një tjegull moderne, perlë e shekullit të 21-të. Dizajni i saj i drejtë dhe ngjyrat klasike harmonizohen me pjesën tjetër

 

Materiali: rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike

Sipërfaqja: Protector, e lëmuar

Madhësia: 330 x 420 mm

Gjatësia e varjes: 395 mm

Gjerësia mbuluese: 300 mm

Pesha: 4,6 kg/copë

Konsumi për m²: rreth 11 copë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme